Japsistara yhteisöön tästä

 

Lataa tästä Japsistarat Androidiisi

 

Katso Starakortti-etusi tästä

 

 

 

Japsistarojen sähköisten palveluiden käyttohjeet

 

Japsistarat-sivujen selainyhteensopivuudet

Tarkkaavainen jäsenistömme on havainnut että sivut eivät näy oikein tai kunnollisesti Internet Explorer (IE/Edge) 10 selaimella. Suosittelemme käyttämään HTML-standardia tukevia selaimia, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox tai Apple Safari. IE kun ei valitettavasti tue standardia ja ollen edelleen valtaselain, aiheuttaa päänvaivaa myös muissa kuin Japsistara-sivustoissa. Yksi ratkaisu, jota voit kokeilla, on painaa IE:n osoitekentän perässä olevaa "yhteensopivuus-nappia", painiketta jonka Microsoft joutui toteuttamaan käyttäjien painostuksesta. Se karsii IE:n omia ominaisuuksia ja tekee selaimesta vähän paremmin standardia noudattavan.

 

Lataa: Google Chrome (suosittelemme tätä, on myös nopeampi kuin IE), Mozilla Firefox, Apple Safari

 

Sivujemme ikä tokikin näkyy myös. Modernimmat sivut toimisivat paremmin myös IE:llä. Sivuston uudistaminen on ollut mielessä jo kauan (toteutettu Dreamweaver MX 2004 versiolla ja valikot Xara Webstyle 4:llä, joista molemmista aika on jo ajanut ohi), mutta työmäärä on sen verran massiivinen laajan sisällön vuoksi, että intoa asiaan ei vielä ole löytynyt. Sivuston ylläpito on vapaaehtoista toimintaa ja välillä pitää olla tallissa tai tien päälläkin ettei harrastuksen perimmäiset asiat unohdu. Sinänsä uusia "2010 -luvun" osioita meillä on muutamia; Starakortti, Hall of Starat, Japani 2012 ja 2017 -sivut.

 

Käyttäjätunnukset Japsistarojen verkkopalveluihin

Jäsenistöltä tulee aina välillä kyselyä kun tunnukset eivät toimi palveluihimme. Pari perusasiaa näin alkuun.

  1. VMPK jäsenrekisterin tunnukset eivät ole kelvolliset, olemme eri kerhot ja käytämme täysin eri sovelluksia jäsenrekistereinä.
  2. VMPK foorumin tunnukset eivät ole kelvolliset Japsistarojen forumille. Näissäkin meillä on ihan omat.

 

FloMembers jäsenrekisteri

Japsistarojen FloMembers jäsenrekisterin tunnukset luodaan itse jäseneksi liittyessä. Liittymissivu. Jäsenrekisteriin, jäsenyyteen ja rekisterin käyttöön sekä Starakorttiin liittyvissä kysymyksissä tulee olla yhteydessä jäsenvastaava Jouniin:

 

Jäsenrekisterin käyttäjätuki:
(Jäsenasiat, FloMembers jäsenrekisterin ylläpito, Starakorttipostitukset)

Jouni Lehti

Vantaa

puh: 040 588 6518

eMail: info(ät)japsistarat.fi

Japsistara Forum

Japsistarojen foorumi perustuu ilmaisohjelmaan simplemachines forum. Forumin käyttöoikeus ei tule automaattisesti liittyessäsi jäseneksi, eivätkä jäsenrekisterin tunnukset ole missään yhteydessä forumiin. Forumin käyttäjäksi pyrkii päivittäin useita ei-toivottuja kauppiaita, jotka sisään päästessään saastuttaisivat keskusteluvuot viagra yms. mainoksillaan. Tämän vuoksi käyttäjäksi on hakeuduttava hyväksymismenettelyn kautta. Käyttöoikeus pyydetään täältä. Toivomme että käytätte selkeitä nimiä tai sähköpostiosoitteita, jotta emme suodata hakemustanne kaupustelijoiden mukana pois. Pahoittelemme monimutkaista kuviota, mutta se on valitettavasti välttämätön. Käyttöoikeuksia myönnetään lähes päivittäin. Saatuasi oikeuden, ohjelma lähettää sinulle sähköpostilla vahvistuksen. Jos ei postia kuulu, on se mennyt bittien taivaaseen. Sinun kannattaa joka tapauksessa kokeilla tunnuksiasi päivän-parin päästä haettuasi niitä.

 

Forumin tunnuksien ja kirjautumisongelmien osalta voitte olla yhteydessä webmasteriin:

 

Forum käyttäjätuki:

Katja Räsänen

Kuopio

eMail: webmaster(ät)japsistarat.fi

 

facebook-ryhmä

Japsistarat ry:n facebook-ryhmään pääsee jäseneksi pyytämällä sitä facebookissa ko. ryhmän sivulla. Ryhmän jäsenyys edellyttää että sinulla on facebook-tili. facebook-tunnukset ovat jokaisen omassa hallinnassa. Japsistaroilla ei ole pääsyä kenenkään tunnuksiin, emmekä voi auttaa niiden uusimisessa tai kadonneen salasanan metsästyksessä. Emme myöskään tarjoa mitään käyttöopastusta tai tukea facebookin käyttöön.

 

Lisätietoja

 

Jäsenasiat
(Jäsenasiat, FloMembers jäsenrekisterin käyttäjätuki, Starakorttipostitukset)

Jouni Lehti

Vantaa

puh: 040 588 6518

eMail: info(ät)japsistarat.fi


Kotisivut (Starakortti-kumppanuudet, Forum käyttäjätuki)

Katja Räsänen

Kuopio

eMail: webmaster(ät)japsistarat.fi

 

 

 

 

 
Japsistarat ry - Yhdistyksen säännöt (.PDF) - Rekisteriseloste (.PDF)